fbpx
Site optimization for faster loading web pages

ОПТИМИЗАЦИЈА НА ВЕБ СТРАНИЦИТЕ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ПЕРФОРМАНСИТЕ

Оптимизацијата на страницата за побрзо вчитување на страниците на вашиот Wortdpress може да има големо влијание врз вашите дигитални резултати. Побрзото вчитување на страниците прави помалку посетители да се откажат од прегледот, корисниците ќе имаат подобро корисничко искуство и ќе продолжат да ги читаат другите страници, а пребарувачот на Google ќe може да ве фаворизира повеќе, што ќе направи Вашата веб-страница да има севкупно повисок ранг на Интернет.

Дополнително , Google и другите пребарувачи започнаа да ги казнуваат бавните веб-страници со тоа што ги поставуваат на пониски позиции во резултатите од пребарувањето, што автоматски значи помалку посети на страната.

Значи, ако сакате повеќе посетители, повеќе претплатници, подобар профит од вашата веб-страница, треба да бидете сигурни дека вашата страница на WordPress е брза.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMK