fbpx

Е-МАИЛ МАРКЕТИНГ

E-mail маркетингот е форма на директен маркетинг, односно испраќање на промотивни e-mail пораки до таргетираните групи на пазарот. Колку што е употребата на е-пошта пошироко распространета и достапна за секого, дотолку крајниот ефект е со поголема ефикасност. Идеално решение е за промотивни активности.

Една од главните предности на е-мејл маркетингот е тоа што следите што се случува со испратената порака. На тој начин може да се добијат податоци за тоа колку корисници ќе ја отворат пораката, колку кликови има на линковите содржани во пораката, колку пораки стигнале до крајните корисници, и колку корисници се одјавиле од вашата мејлинг листата.

Контактирајте не за повеќе информации околу цените и условите, со задоволство ќе Ви помогнеме.

mk_MKMK