fbpx

ДИЗАЈН

Креативноста значи на најдобар начин да се пренесе промотивната идеја, укажувајќи им на купувачите како производот/услугата ќе ги задоволи нивните потреби и желби .

Во комуникацискиот процес, креативноста е важна при изготвување на содржината на пораката и обликот и дизајнот на презентирање на пораката.

DIGITAL TRENDS нуди ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН И БРЕНДИРАЊЕ
Дизајнот е креативната страна на бизнисот. DIGITAL TRENDS ќе Ви предложи или ќе го визуелизира сeкое Ваше идејно решение ( боите, типографијата, изгледот) со цел другите да можат полесно да го разберат Вашиот производ, услуга, бизнис, рекламна кампања и сл., во една организирана и ефикасна целина што продава. Нудиме :
- Комплетен визуелен идентитет
- Дизајн на лого
Графички дизајн на рекламни материјали (лого, визит карта, меморандум, папка, банер, флаер, честитка)
Графички дизајн на брошури, каталози
Графички дизајн на списанија, Подготовка за печатење

Контактирајте не за понуда

mk_MKMK